виж продуктите

Дестинация: SPOKÖJSTVIE

ул. „Хан Крум“, София

Балкон
5 Гости

Описание

На този балкон спокойствието следва собствен ритъм. Удобните мебели и свежи аксесоари, преливащи в нюанси на синьото ще те накарат да се пренесеш на дългоочакваната ваканция на морето. Но това не е всичко. Собственикът на балкона – Иван Милев, по известен като DJ Shaker Maker, с радост ще ти помогне да отпуснеш наистина качествено, като създаде фон към мечтите ти с някои от най-новите си сетове.

ПРЕДИ/СЕГА

свободни часове:

2 часа максимумВиж календара

Карта

Как работи


С лесна регистрация през твоя Facebook профил. След това разглеждаш профила на всеки балкон, за да видиш за колко хора е подходящ и кога е свободен. При резервация трябва да попълниш задължителните полета. Резервираният балкон може да бъде посетен само след допълнително потвърждение на резервацията. Потвърждението и точен адрес на балкона се получават на подадения e-mail адрес непосредствено след резервация. Ако не получиш потвържедение можеш да ни пишеш на ikea@balkonturist.com.
С регистрацията си потвърждаваш, че си запознат с настоящите правила и изразяваш съгласието си с тях. При регистрацията си всеки предоставя трите си имена, телефон и e-mail за контакт. В случай че откажеш да предоставиш личните си данни или оттеглиш съгласието си впоследствие, участието в настоящата кампания се преустановява.
С регистрацията си се съгласяваш предоставените лични данни да бъдат съхранявани и обработвани за целите на кампанията, съответно да бъде изпратено уведомление по повод извършената резервация.
При предоставяне на непълни и/или неверни лични данни резервацията може да бъде неуспешна.

Етикет за ползване


1. На балконите е разрешена консумацията на слабоалкохолни напитки и е забранена консумацията на високоалкохолни напитки. Консумацията се осигурява от теб.
2. Тютюнопушенето не е препоръчително по принцип, но дали на балкона се пуши или не, зависи от неговия собственик.
3. По време на твоето “балкон-парти” можеш да поканиш домакина на жилището, но това не е задължително.
4. Благодарим ти, че ще събереш и изхвърлиш опаковките от нещата, които си консумирал. Нека пазим чисто.
5. Не е дължимо никакво заплащане за ползване/посещение на балкона.
На балкона не се предлагат за продажба храни и напитки.

Правила и условия за ползване на балконите:


1. Резервираният балкон може да бъде посетен само след като получиш потвърждение на резервацията. Потвърждението и точен адрес на балкона се получават на подaдения e-mail адрес непосредствено след резервация. Ако не получиш потвърждение можеш да ни пишеш на ikea@balkonturist.com

2. Резервация може да бъде направена минимум един ден преди датата на посещение.

3. С резервацията на балкона се съгласяваш, че ползването на балкона се осъществява в съответствие и при спазване на законовите норми, добрите нрави и указанията на собственика на балкона.
ИКЕА не носи отговорност за причинени вреди на теб или твое имущество, възникнали във връзка с или по повод посещението на балкона или произтичащи от конфликти, възникнали между теб и собственика.

4. Резервацията може да бъде отменена и от двете страни не по-късно от един ден преди заявената датата за посещение, като в този случай може да бъде избрана друга дата за посещение.

5. Отмяна на резервацията може да бъде направена на
e-mail: ikea@balkonturist.com

6. Ако имаш повече от две резервации, на които не си се явил, твоят профил на www.balkonturist.com ще бъде блокиран.